Waarom enVy-pillow?

Envy-pillow is een ‘anti-aging wellness’ hoofdkussen. Het is ontwikkeld en wordt gefabriceerd in Canada. In de VS en Canada zijn inmiddels 23 duizend Envy-pillows verkocht.

Envy-pillow is de Rolls-Royce onder de hoofdkussens. Envy-pillow is ontwikkeld als medisch hulpmiddel voor mensen die na een operatie aan hals of gezicht langere tijd aan bed gebonden waren. Uitgangspunten hierbij waren dat het hoofdkussen (1) een optimale houding van de wervelkolom moest garanderen, en (2) de wrijving tussen hoofdkussen en de operatiewond minimaal moest zijn.

  • Envy-pillow heeft een gepatenteerde V-vorm. Hiermee is de houding halswervelkolom tijdens de slaap optimaal.
  • Envy-pillow is gemaakt van speciaal traagschuim. Traagschuim heeft als kenmerk dat het zich exact plooit naar de contouren van gezicht en hals. Daardoor is de wrijving tussen huid en kussen minimaal.
  • Envy-pillow zit in een speciaal anti-transpiratie kussensloop van bamboe. Het geheel wordt geleverd in een bruine satijnen draagtas. Zo kunt u uw Envy-pillow ook eenvoudig meenemen naar uw logeeradres.

Hype onder mensen met nekklachten

Vanwege de speciale vorm biedt Envy-pillow optimale steun voor de halswervelkolom. Daarmee zorgt het ook voor een betere positie van de gehele wervelkolom tijdens de slaap. Dat betekent minder nek- en rugklachten overdag.

Cosmetische ‘bijwerking’ – vermindert slaaprimpels

Met het stijgen der jaren neemt de elasticiteit van onze huid af. Dit draagt bij aan het ontstaan van ‘slaaprimpels’. Slaaprimpels ontstaan door wrijving tussen gezicht en hoofdkussen tijdens de slaap. Klik HIER voor meer informatie over slaaprimpels.